Halaman

12 November, 2011

pos merepek di petang sabtu

argh macam biasalah aku sebagai blogger suam-suam kuku nih ada masa aku tak jenguk pun blog sendiri lalu tertinggal sepi.................... memang sejak dari dulu tiada idea tak tahu nak buat ayat terbaik... siapa yang baca blog aku dah tentu naik bosan dan jemu...................

semalam banyak benar orang kecoh pasal tarikh keramat lah kononya dekat radio dan tv asyik duk sembang pasal tarikh cantik lah uniklah... bagi aku takda maknanya cantik! tapi yang ironiknya berlaku kemalangan ngeri dimana melibatkan sebuah bas yg terbalik dan dilangar pula oleh treler. kejadi berlaku di Behrang, Perak... hemmmmmmmmmmmmmmmm


itulah yang aku dengar kat berita radio dan aku dengar juga ramai yang buat pembedahan caserian kononnya nak anak lahir sempena tarikh keramat tu... ek elah............ apa barang! yang susahnya doktor2 kat hospital juga hehehehee dan senario ini kemungkinan akan berulang lagi tahun depan dan tak akan berlaku pada 2013 sbb takkan ada 13.13.13 hahahahahahahhaha


ops!!! terkejut seketika entah lah budak2 kat umah ni masih lagi bermain mercun. aku dari dulu lagi memang fobia dengan bunyi mercun aku mudah terkejut terperanjat dan tersedak! gampang sungguh!


*kemanakah dia menghilang???









4 ulasan: