Halaman

27 Ogos, 2010

Kisah kucing lagi...

Tengah malam semalam semasa tgh lepak sambil ambil angin kat luar rumah tiba2 aku perasan ada seekor kucing tgh ushar aku ajer... dalam hati aku, aku berkata kenapa pulak kucing nih dari tadi pandang2 dari jauh ajer aku pangil tak pula dia nak datang dekat...

tak lama lepas tu dia pergi dekat ada sedikit timbunan pasir dan dia menguis nguis dengan kakinya... hmmm memang ler kucing nih... apalagi kalau kucing dah kuis2 pasir tu nak melpaskan hajat lah tu... memang rosak program... hheheheee

aku apalagi dah kamera ada kat tangan aku tangkap lah gambar kucing tu... sebenarya ada lagi gambar dia yang lain tapi demi tidak mengaibkan kucing tu maka gambar tu tidak harus dipertotonkan pada umum hahahahahha... kontrol hensem jer kucing tu... huh....

11 ulasan:

  1. Mmmmmmmmmmmmeeouwwwwwuuuuuuu!



    .....mengiau manja.

    **Tahniah....berjaya merakam detik-detik cemas itu.


    :D

    BalasPadam
  2. wah..nak jadikan 'aliran' atau 'stream' penggambaran ke tu..ade org suka ambik gmbr permandangan..ade org suke ambik gmbr org..errrr..NL suke ambik gmbr cenggini eh..kat Indon banyak..hhihi

    BalasPadam
  3. Tak sangka..tiba-tiba kucing itu menjadi terkenal....

    BalasPadam
  4. keh3
    dia tgok ko sebab dia ingat ko pandang dia
    dia kan nak membuang
    tu dia malu tu
    ekekekke

    P/S : Lagi Sekali Entry Aku Berkisar Tentang Kenapa Aku Meminati Filem Tamil Dan Bollywood!

    P/S : Kepada Sesiapa Yang Ingin Mengiklankan Product Anda Di Blog Saya Sila Click Entry Ini Berkenaan Ruang Iklan Di H.P.B Blog

    BalasPadam
  5. smpi ati you amik gmbr ai!!!

    meowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ggrrrrrrrrr!!


    :P

    BalasPadam
  6. Oii..... kucen berak pun nk skodeng ke?? ketumbit bijik mata baru taw!

    BalasPadam