Halaman

17 Julai, 2011

repekkan version tengah malam...

sambil2 duk tunggu mata mengantuk nih dan sambil layan suriacinta suria fm.. adesss pecah rahsia... saja jer sekadar nak merepek malam2 nih dah tadek idea nak buat pos yang baik dan menarik! apapun tak boleh!


nampaknya masih ada rakan blogger yang sudi jenguk blog aku nih walau sudah lama aku tinggalkan kalau ada pun kemaskini cuma beberapa ketul perkataan yang entah apa2... kalau tulis atau taip panjang2 pun bukanya ada yang rajin nak baca sampai habis... keh keh keh....

sebenarnya sbb semangat ramadhan dah nak dekat tu yang aku agak bersemangat nak kemaskini blog lagipun kalau ikut yang dulu-dulu aku selalu kemaskini blog bila bulan puasa menjelma seakan ada sesuatu....! dan dengan itu aku pun tukar pic profile aku kepada gambar kuih akok, sejenis kuih tradisonal orang kelantan dan memang origin kelantan...


Hari ni pun melingkar kat umah jer tak kerja dan malas nak pergi jalan-jalan... tak ada yang menarik yang boleh dikongsikan...

6 ulasan:

  1. fav gue pok cik.. ;P..

    slalu cari kueh ni kat bazar ramadan..

    erk, pok cik pndai buat tk kueh ni??

    BalasPadam
  2. arryani... lama x nampak huhu, yep saya pun suka.. tapi kena pandai pilih laa ada jugak yg x sedap... kalau awek lawa ynag masak... biasanya sedap!...

    BalasPadam