Halaman

26 September, 2009

n3 no 98

Untuk n3 kali ini sepatutnya cerita pasal raya tapi almaklum saja raya dah lepas jadi malas lah pulak nak buat benda2 yang dah lepas nih... walaupun semalam itu sungguh indah sekali namaun bagi aku cukuplah aku merayakan kemenangan aku itu dan hari ini aku seharusnya merayakan kemenangan yang lain pula ...

apakah aku akan menang... aku mahu menang sokmo2... biar menang jadi pemenang bukan jadi arang hehehehee.


Cuma terkilan jugak sbb tak dapat pi beraya kat sekolah lama bertemu ngan kawan2 kat sekolah menengah dulu... Ada juga rupanya yang buat kat sekolah tu... jadi terlepas lah sudah....


tak ade apa nak cerita sekadar melengkapkan n3 ini jer....

20 ulasan:

  1. Yang 'terlepas lah sudah' tu, kira entri raya kau lah tu...he..he..








    ckLah pun sentiasa nak jadi pemenang....tak mau jadi pengalah...

    BalasPadam
  2. CkLah...

    betul3x huhuhuhuhu

    errr kalau dah menang selalu saper pulak nak kalah... hmmmmm


    mungkin kalah tapi bukan yang tertewas hehehehehee :P

    BalasPadam
  3. pssssttt... nak tk kuih raya td tu??

    BalasPadam
  4. teja...

    aku tunggu dari tadi....

    dahnakbalik dah nih adesssss

    BalasPadam
  5. yg penting dah update...

    hehe..

    Kak arryani cuti sakan..

    bilalah dia nak update blog..


    hehee.

    BalasPadam
  6. kata cuti... ko nk balik mne pulak tu? ko jgn macam2.... nk kueh raya dtg la umah

    BalasPadam
  7. LOL...

    dia pi beraya luar negri kot huhuhuhuhhu




    teja...

    aku sentiasa ajer cuti...

    BalasPadam
  8. pacik...
    slamat ari aye..

    wet aye ane??
    hahaha

    BalasPadam
  9. SITM...

    err celamat ari laya....
    duit raya tinggal sampul ajer dahhh huhuhhu... tu lah lambat...



    KTS...
    yng 99th esok kot kalau ada cerita best ...

    BalasPadam
  10. aku tunggu entry ke100... mesti buat yang special tau?? Har har har har :P :P

    Selamat ari raya... jom jalan-jalan raya lagi jom? Kita pi terjah rumah YB sabtu nanti... har har har har :P :P

    BalasPadam
  11. ko dah abih raya lom nih??....aku ni bab raya ok je....tp bab duit laju cam air ni tak tahan!!!!!

    BalasPadam
  12. oooo yg, ko bz ke tu??? dari ngelamun psl kucen elok ko wat entry baru... hehehe

    BalasPadam
  13. SS...
    aku tak tau nak buat n3 baru untuk cukup 100 huhhu

    adesss aku nap pi berya umah dia tapi jauh maaaaaaaaaa

    BalasPadam
  14. sue...

    ko banyak duit........ tak heran...

    aku ko tanak bagi ker hehehehee

    BalasPadam
  15. teja...

    kucen mana pulak.........

    n3 baru dalam proses hehehehee
    hujan2 nih tak sempat nak buat n3

    BalasPadam
  16. jauh mana plak... ko duk shah alam kannn???

    BalasPadam
  17. ss...
    yer betul aku dok Shah Alam tapi aku tadek kereta huhuhuhuhu

    nak naik komuter aku tak reti...

    BalasPadam
  18. Pok Cik..

    mcmana ko tau aku beraya kt luar negeri??

    Ko ke yg cop pasport aku ari tu?

    Baru aku pasan..

    yang pakai samping ngan songkok warne pink masa kat imegresen ari tu...

    tu....
    sebenarnya ko eh..

    ensem gak ko eh...

    pepun..
    maap la salah silap aku...eh..
    aku banyak sangat nyakat ko nih...
    kalo ditulis dalam diari..
    mmg penuh nama ko..
    ampun kan kami yea....

    dan..
    ketahuilah..
    aku masih terkilan
    tak dapat duit raya dari ko nih sebenornyeee...

    BalasPadam
  19. Arryani...

    err... kes berat sungguh ko...
    ada ke kerja kat airport tu....

    eh ko naik flight ke tongkang hhuhuuu


    duit raya tahun ni dibekukan... bukan ko saja yang tak dapat.... huhuhuhu


    lain tahun lah baru dapat ngeeeeeeee

    BalasPadam