Halaman

26 Februari, 2010

IT Album: perkakasan komputer

DDR RAM 1GIG

 
G4 INTEL MOBO

 
KOTAK


SPESIFIKASI

 
CPU SOKET

 
 PCI SOKET (HIJAU)


 DDR3 SOKET


DIMM(ATAS) DDR3 (BAWAH)


12 ulasan:

  1. mende2 tu boleh wat masak 3 rasa tk NL??? ermmm......

    BalasPadam
  2. Tengah nak cari core i7 tapi yang murah-murah.

    BalasPadam
  3. Kalau teja masak 3 rasa ajak aku sekali tau hehehe

    BalasPadam
  4. berapa dah habis duit beli benda2 tu semua???


    .
    .

    lebih baik beli donat :D

    BalasPadam
  5. CkLah...
    salam maulidur rasul juga...
    terima kasih...


    Teja...
    ko cakap jer nak masak apa semua buleh....

    nanti aku buat sup CPU hehehehee
    INTEL inside! hahahahaaaa


    Tok NAbe...
    errr tempat kawe gi salu ushar tu
    kat digital Mall PJ... rasanya
    tadek lagi yang murah huhuhu

    mungkin hujung tahun ni baru
    ada sale kot... nanti buleh ler datang sini hehee

    YB...
    errrr... kalau nak tak der masalah... kalau Teja yang masak entah berapa rasa lah dia buleh buat hehehee...

    KTS..
    tu semua bukan aku yang beli...
    aku tukang pasang ajer...


    customer punya pasal huhuhu asalnya pc dia tak leh start dan ada masalah pada mobo...

    tapi bila nak pasang RAM... masalah baru pulak timbul sbb
    RAM asal tak fit dengan mobo baru..

    sebab tu kena beli RAM DDR3... susah woo nak cari DDR3 yang 1 gigs... sekarang ni dah tadek 1 gig semuanya 2gigs keatas!

    BalasPadam
  6. sup CPU intel inside??? wahhhh... resepi baru tu.... tk sabo aku nk hirup CPU tu, hahaha...

    jgn lupa tmbh perisa SP2...

    BalasPadam
  7. Apa ke benda alah menda ni semua???

    Tak paham tul mok cik..

    Ni mesin wat ais kacang ke??

    BalasPadam
  8. Nice!!!
    oh i need your help to fill in my survey lah.. :D

    BalasPadam
  9. xsabar nak upgrade laptop

    BalasPadam
  10. makcik yan..

    hoh,.........

    zafi...
    dah try buat tapi
    oleh kerana terpaksa tunggu lama
    sangat nak loading page
    tak dapat siap!
    im sooo soarry...



    hans...
    beli ajer yang baru!

    BalasPadam