Halaman

21 Mei, 2009

Aku pun kena tag! huh....

ini jer lah yang termampu ...






1- Age of the Next Birthday


bukan umur sebenar, sila jangan percaya hehehehe






2- Place I'd want to Travel


pulau tioman... dulu pernah pergi masa muda2 ... cantik, air biru...


3- A Favorite Place





4- Favourite Drink




5- Favorite Food






6- Favorite Thing



7- Nickname I Had


8- Favorite Colour



9- Favourite Tv Series



10- Hobby


11- Hometown


tempat asal ler... sekang bermastatutin kat Shah Alam


12- Bad Habit


mesti nak dengar kuat2 heheh

13- What Are You Wish to Be?



14- Important Thing






*tak nak tag saper2 sebab aku masih baru dalam dunia blogspot...

9 ulasan:

  1. weilaweh..
    ko tag aku ler...
    aku kan blogger pertama jumpa ko..
    tua dah ko rupanyer...isk..isk..ishkkkkkkkkkkk..

    BalasPadam
  2. awat hp ko fesyen lama? Jenis tu org buat sendal pintu aje hehehe

    BalasPadam
  3. klu kat entry sendiri saya tak reti nak reply sangat... suka buat kecoh kat blog org lain jer hehehee...

    Ati, dah selesai kerja pakcik heheh

    pendang, wassalam...

    Yus, soh org lain tag... umur tua tapi kederat masih power heheh

    YB,... dulu saya buat baling anjing hehehehehe

    BalasPadam
  4. Jangan sepak kuat-kuat. Roboh pintu umah ni kang...

    p/s talipinggang apa? hitam ke kuning??ngeh3X

    BalasPadam
  5. Arryani...

    malu pakcik nak bitau...
    baru dapat tali pingang PINK hehehee
    (ader ke kaler pink) merah jambu kots hahahaaa

    *kat kampung sepak pokok pisang...
    nak sepak pokok pinang takut patah keting heheh

    BalasPadam
  6. ko kutip setem kat blog aku..
    tepek kat sini ok..
    ikhlas untuk ko jugak..
    **ko antara blogger yang paling nyibuk kat blog
    aku tu.
    **ko pun kawan aku jugak..

    BalasPadam