Halaman

04 Jun, 2009

Oh. malamku


malam semakin kelam dan larut menjelang pagi aku terasa nak minum susu... nak harapkan saper lagi pagi2 buta nih kenalah buat sendiri...

lepas minum susu dok naip2 n3 sambil layan lagu Ella... terasa berat pulak mataku yang tak berapa nak sepet ini... lagipun tak ramai geng yang online
time2 camni...

aku dah biasa tidur lewat pagi, bukan tak mengantuk bila siang hari tapi nak buat macammana aku terpaksa juga menguatkan semangat untuk terus menemuhi hari2 macam biasa juga.

jadual aku seharian tak byk yang berbeza lebih kurang saja melainkan kalau ada keluar jauh ketempat2 lain itu pun sekali atau 2 kali ajer dalam sebulan..

dah tak tau nak merepek apa pagi2 buta nih... layan jerlah hehheee

6 ulasan:

  1. Pok Cik, kalo ko boring, berenang jek dalam air tu...Tak pun ko main teng2 atas batu tu..

    p/s Tak paham tul aku, ape ke susahnye nk lelapkan mata(ngomel sorg2)

    BalasPadam
  2. tido itu penting untuk awet muda beb..
    sebab tu akak suka tido..
    kui..kui..kui...

    BalasPadam
  3. hehe..
    mlm2 num susu
    bagus tuk pembesaran tulang
    aiseyh..
    pe lak ati mepek nh
    hehe

    mahap pacik..huhu

    BalasPadam
  4. Arryani...
    berenang sorang2 tak best hehehee...
    ada saper2 nak join jom huhhu

    YUS...
    oh patutlah akak jelita dan rupawan eh... tidur jer kerja dia hahahaaaa

    SITM...
    pakcik dah tua daaaa... minum susu byk manapun
    tadak kdah tulang nak besar hehehehe

    besar perut adalah tu, ooopss!

    BalasPadam
  5. salam...sy ambil kesempatan mohon ampun dan maaf pada rakan2 alam maya saya..hari ini adalah hari last saya sebagai budak praktikal,ada jasa nie,,blog nie terhasil smsa prktikal nie la....dan pada ahad saya akan berangkat ke sabah selama 40 hari dengan tujuan untuk baiki iman dan amal saya,akhlak saya dan ibdat saya...mohon di doakan ye....tq

    BalasPadam
  6. To APS...
    wassalam...
    ooooooh dah last day ker..
    klu cam tu oklah...
    somoga anda ketemu apa yang dicari
    dan sentiasa dirahmatiNya...

    BalasPadam