Halaman

20 Jun, 2009

Puisi: Apakah Tidak Mungkin

saja nak post n3 puisi nih... sekadar memenuhi ruangan kat blog
dan juga sabagai backup... manalah tau kan kalau ada site aku yang kena godam
jadi selamat lagilah khazanah aku kat sini hehehe... apapun layan ler kalau berminat
kpd SS tak nak bagi komen pun tak per hehee... jgn susah2 kan diri anda...



apakah tidak mungkin
berkemungkinan ia ada
juga ada mungkin hanya kerana wujud
suatu kemungkinan yang terjadi
namun segalanya mungkin...

mungkinkah...
yang tersisa pada sebuah persoalan
jawapan hanya sekadar kemungkinan
keresahan kekalutan jadi mungkin
aduh aduh... aku tidak tahu
hanya berkemungkinan

andai semuanya mungkin
terjadi setelah berlalu
mungkin itu sajalah yang tinggal
tercari lagi pada ilham
yang tak mungkin hadir
oh tidak mungkin...

semua sudah pergi
terhapus tapi membekas
mungkinkah lagi
ooh mungkin tidak...

naqeeblukhman
19 january 2009

7 ulasan:

  1. aiks, tk sangka pulak ko pun minat puisi erk, welcome to d club... huhu!

    segalanya mungkin.......

    BalasPadam
  2. tidak mungkin...
    mungkin tidak...

    dua maksud yg berbeda..
    kamu yg mana??

    hikkksss



    .
    .
    .
    ..


    dah mudah loading page ni... segalanya berkemungkinan

    BalasPadam
  3. teja...
    kura2 dalam perahu lah tu hehehe...

    KTS...
    mungkin juga..
    oh yer ker dah tak berat lagi blog aku yang baru ini. terima kasih krn melapor. berita diterima, roger!

    BalasPadam
  4. semuanya mungkin bagi aku hehehe

    BalasPadam
  5. YB... bestlah kalau semuanya mungkin! heeeeee

    BalasPadam
  6. Tak pepasal naik nama aku... Muahahahahah :P :P

    Aku nak komen jugak, tak kire...

    Err... segalanya mungkin... mungkin iya, mungkin tidak... Namun segalanya sekadar kemungkinan yang tak pasti...

    Heheheheheheh :D :D

    BalasPadam
  7. SS...

    errr nak komen juga.. oh sila silakan hehehe

    pastikan yang terbaik untuk hari2 yang mendatang!

    BalasPadam