Halaman

20 April, 2010

aku hampir menjadi manusia pertama merosakkan modem wimax

 apa dah jadi pada modem wimax aku... geram punya pasal... dah buleh nampak segala isi perut hahaaha... nasib baik aku masih bersabar!

aku dah cuba upload gambar tapi tak berjaya... cuba upload kat imageshack pun hampeh... tidak diketahui kenapa... adesss! pening... ada siapa yang boleh tolong?

Free Image Hosting
modem wimax aku yg hampir jahanam!


baru dapat masuk gambar.. inipun guna freeimagehostingdotnet yang lain macam tinypic tak nak terima pulak hampeh juga.... kenapa aaarr...




10 ulasan:

  1. alaaa siannn... meh aku tlun gelakkan, hahaha

    BalasPadam
  2. teja...
    ko gelakkan aku pagi2 yang indah digin ini... hampeh sungguh.....


    nanti jadi kat ko pulak baru ko rasa langit tu tak pernah rendah! :p hahahahahahaha

    BalasPadam
  3. ckLah dah pernah rasa dgn modem broadband pertama dulu....sampai pergi celcom tukar sim card, dan akhirnya hantar balik pd penjual, ambil masa 3 minggu pun tak settle.

    Last-last tukar wiFi streamyx, broadband modem tu kira arwah je lah (tapi simcardnya ckLah letak dalm henpon kalau nk akses internet di luar rumah)

    BalasPadam
  4. aku bajet mungkin dah ada orang buat dulu dah... hahahahah :P :P

    BalasPadam
  5. NL syg... jgn le merajuk, huhuhu.. adeiii, sakit perutku nahan gelak...

    ape kata kita tuka, ko ambik linksys aku, aku ambik wimax ko... hehe

    BalasPadam
  6. cKLah..

    betul ker cam tu... patutla ramai yang guna broadband tu selalu ajer merungut macam2....

    kadang tu fikirkan rugi pulak kan dah beli mahal2 tak buleh pakai sepenuhnya...
    tapi sekarang dah murah rasanya sejak ada pesaing baru...

    Syah..
    errr kalau camtu aku bukan bersendirian! nanti aku nak ajak dorang tu semua buat club hehehe

    baru pihak ISP bukak mata hmmmmm


    teja...
    aku bukanmerajuk tapi aku hangin satu badan tau....

    nak buka blog aku nih sajer dia terhegeh2 jer penat nunggu... awatlaaaaaa


    ok... nanti aku amik ngan tuan2 dis sekali wakakakakaka

    BalasPadam