Halaman

03 Julai, 2009

Friendship sticker untuk rakan2 blogger sekelian






Kepada rakan2 blogger sekelian yang selalu datang ke blog aku ini... aku ingin anugerahkan sticker yang tak seberapa ini (pic dirembat dari photobucket)dan diedit sikit2 heheee...

sebagai tanda kamu semua adalah rakan blogger aku yang istimewa... kepada yang dah terlanjur kemari tu sudi2lah amik dan tempek sticker tu pada blog kalian semua... kata kawan... kan... andaikata sticker tu kurang cute angaplah tuan punya blog ini cute hahahahahahaaa

kalau tak amik hmmmmmmmm tak berdosa... tak salah... tapi, aahhh jgn byk cekadak amik jer hehehheeee.... terima kasih...

19 ulasan:

  1. aku rasa sticker tu cute... maknanya ko kurang errr bukan kurang, tapi TAK CUTE..

    hehehe.. jgn marah ya pokcik.. hari ni hari jumaat.. hari yg mulia..

    anyway, thanx for the sticker...
    errr... rambutan 3 lori takde ke??

    hehehe... tu baru byk cekadak :P

    BalasPadam
  2. KTS...

    pokcik tak marah pun sbb pokcik tahu kalau marah2 alan hilang ke'cute'tan hehehehee...

    rambutan 3 lori haaaaaa... igt ini kampung kaaaaa... mana ada org tanam pkok rambutan tgh2 bandar nih hehehehee...

    mmg cekadak!!! ngeh3x

    BalasPadam
  3. Rajin tul si budak Naqeeb nih..siap nak design award plak...

    Apapun, tima kasih bebanyak nooo..

    Tapi, takkan award jek..

    Dah nak raya ni,, bagi la langsir ke...kain sepasang ke...kasut raya ke...ngeh3X

    BalasPadam
  4. Arryani...
    haaaaaaaa puasa pun belum lagi hehheee... adesss

    tapi ntah kenapa kat paper pun dah ada artikel jom buat kuih raya dan pulak ada blogger kat multiply yang dah post lagu raya... oh tidak...

    BalasPadam
  5. Terima kasih untuk sticker itu... Aku sokong kata KTS... Sticker tu kiyut, jadi ko musti tak kiyut... Mueheheheheh :P :P

    Err... Sapa kata takda orang tanam rambutan?? Kat umah aku ade dua tiga pokok ape... Rambutan gading lagi tauuuuu.... Mueheheheheh :P :P

    BalasPadam
  6. SS...
    sama2... eh mmg aku tak cuet tak secute teddy ber tu lah sbb aku lagi cuteeee hehehee

    yer ker kat umah ko ada... mesti tanam kat tanah yang sekangkang kera tu hehehee

    eh dah masak ker ramutan tu, aku nak pergi nih... nakmakan atas pokok ler huhuhu

    BalasPadam
  7. Eh....ade sticker. dah suh amik...kita amiklah. nanti orang tampal kat 'umah' orang erk...

    makasih....cekelat derian takde? hehe

    BalasPadam
  8. cikgu / IB..
    amik jer ... buleh tampal kat mana2 yang disukai huhuhuhu

    cekelat deghian daaa habis... tingai lagi biji dan kulit jer ngeeeeeeeeeeeeeeee

    BalasPadam
  9. Sally ambik nih..Sally ambik nih..betuk nih!..maksasih..

    BalasPadam
  10. haa..dah ambik..nanti nak gantung kat blog..makasih..

    BalasPadam
  11. yg, aku ambik taw... tqvm

    BalasPadam
  12. rambutan ini tahun tak mau berbuah laa... musti dia merajuk pasal orang sebelah aritu bakar sampah api besar sangat sampai kering dedaun pokok rambutan itu... hohohohoh :P :P

    BalasPadam
  13. kepada Tsally... Teja... dan semua yang sudi amik sticker diucapkan terima kasih byk... terharu ler huhuhu...

    BalasPadam
  14. aku pulak trharu dn trgaru2... hehe! aku dh jwb psl 'r blog too'....

    BalasPadam
  15. aku pun ke?

    Aku baru nak mula selalu datang menyerang blog orang......setelah berminggu-minggu macam kena kurung dalam penjara.....

    BalasPadam
  16. Cklah...
    aaar ler untuk Cklah juga... huhuhu

    oooo maknernya sekang dah kuar dari penjara lahtu...

    BalasPadam
  17. org daa bagi...
    kite amik laaa....
    tengkiyu erk..

    BalasPadam
  18. Salam Naqeeb.
    Merujuk kepada "sticker".
    Orang berbudi kita berbahasa.
    Orang memberi kita merasa.

    BalasPadam
  19. Pak Ngah... mmg kena rasa baru tahu huhuu...

    BalasPadam