Halaman

12 Julai, 2009

n3 backup only

19 ulasan:

  1. You too...

    slmt membizikan diri msg2

    BalasPadam
  2. have a nice weekend, NL...

    BalasPadam
  3. aku da baca abis multiply ko... hehe

    BalasPadam
  4. Arryani...
    thanks... bz gak ker hari ni ngeee

    Teja...
    ok thanks... haaaaaa ko baca multiply aku yg mana isk hehheeee nasib baik aku dah setting yg jiwang2 tu utk personal only heheheee

    klu tidak pecah rahsia...

    Ati...
    terima kasih...

    Tsally...
    Gracias

    BalasPadam
  5. err... ko delete komen aku tadi ke??

    nape dah takde??

    uwaaaaaaaaaaaaaaa....
    uwaaaaaaaaaaaaaaaa...

    takkan sbb bunga taik ayam, aku disisihkan... :( :( :(


    k laaaaaa... takpela..

    have a nice day too..

    huhuhu

    BalasPadam
  6. GadisKampung(GKSB)...
    macam biasa ajer huhuhu, tak sempat nak jadi luarbiasa heheh

    IB/Anis...

    sihat2 ajer... Alhamdulillah, terima kasih...

    KTS...
    komen kat mana pulak nih... ko yang silap klik kot...

    tak pun pc ko dah kena virus ngeeeeeeeeeeeee...

    thank you...

    BalasPadam
  7. GadisKampung(GKSB)...
    macam biasa ajer huhuhu, tak sempat nak jadi luarbiasa heheh

    IB/Anis...

    sihat2 ajer... Alhamdulillah, terima kasih...

    KTS...
    komen kat mana pulak nih... ko yang silap klik kot...

    tak pun pc ko dah kena virus ngeeeeeeeeeeeee...

    thank you...

    BalasPadam
  8. LOL...
    yeahhh monday monday...
    even i hate monday but... but life have to forcing...

    kul 2.35pago ko dtg komen...ni mesti kes tak dapat tidur lagi lah tu... hmmmmm

    BalasPadam
  9. Wakakaak

    Pago...

    pago....

    pago...

    wakakak

    BalasPadam
  10. sila perhatikan typing error anda..

    dibimbangi membawa kemudaratan pada pembaca2 lain..

    BalasPadam
  11. err... entry back up untuk ape nih?? Hehheh :D :D

    Have a nice day jugaklah untuk ko...

    BalasPadam
  12. Salam Naqeeb.
    Segak,cantik dan comel lote. macam nak copy lak hehehe.

    BalasPadam
  13. i love monday...

    wanna b ya follower but i cnt ar...

    hw ar..?

    BalasPadam
  14. Arryani...
    hehehe kesilapan amalatlah memalukan huhhu

    SS...
    n3 beackup sbb semalam aku tak aktif berblog disiang hari... terima kasih...

    Wasslam pak Ngah...
    kalau nak copy buleh saja... tapi kalau nak version yang gerak2 pak Ngah buleh saerh kat Photobucket.com kata kuci dia "have nice day" kalau tak silap...

    LOL...
    kenapa tak dapat jadi follower, rasanya tak jadi masalah...

    kalau tak payah follow buat letak jer dalam bloglist huhu

    itupun kalau LOL sudi membaca n3 yang merepek nanti hehheee

    BalasPadam