Halaman

23 Julai, 2009

Shah Alam to Tapah


stesen minyak menghala ke utara....


Semalam kami pergi Tapah, Perak. Sebetulnya aku tak rancang pun nak pergi tapi tiba-tiba ajer pagi semalam dalam kul 8am ada pangilan. jadi aku setuju ajerlah... sbb ada staff mc!

Pergi pun tak lama dalam kul 4pm dah sampai semula ke Shah Alam... Tak dapat nak ke Teluk Intan hehee kalau tidak buleh jumpa ngan CkLah huhuhu...

Masa berhenti makan di RR Tapah tu ada suatu kejadian yang tak disangka sangka... Sedang best aku makan tiba-tiba aku terjumpa seekor lebah dalam nasi yang aku makan tu mungkin dia terjatuh dalam kari ayam! Aku makan ajer tanpa banyak fikir yang bukan2 nak komplen pun malas. Kalau binatang lain rasanya aku kompem tak makan dah... nasib ler lebah hehehe. member aku kata takper tu buleh menambahkan power, tapi aku tak makan ler lebah tu... errr


Dah sampai kat Putera Height kita org singgah kat pasar malam kebetulan hari memang ada pasar malam....



pasar malam Putera hegiht....

26 ulasan:

  1. Err... aku takde idea nak komen betul laa... Aku tengah duk mendengar orang tua sorang tu duk membebel... malas nak menyampuk... idea aku takde terus nak komen ko... hohohohoh :P :P

    BalasPadam
  2. aku pernah jumpa besi berus periuk..
    dalam mee kari..
    tak komplen jugak..
    takut teraniaya lak..
    orang niaga nie kadang tu angin..
    bila customer komplen2 nie..

    BalasPadam
  3. huwarrrrggghhh... nk tido ateh pc la!

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  5. Lebah upanya...

    tadi aku baca mcm labah

    dah la aku ngarut komen yg bukan2 kat ko tu..

    pas tu aku dah padam balik..
    aaahahahah

    Apapun,

    ko rasa...

    ko dah cukup kuat ke skrg ni??

    BalasPadam
  6. SS... errr apasal dia bebel lak pagi2 nih... mesti tension ajer dibuatnyer...

    aku rasa dari semalam lagi ko tadek idea nak komen... esok kompem ko akan dapat byk komen kan hehehee

    Yus, yang jelita itu....
    erkkk biar betul! kalau bulu berus tu masuk perut harus berkarat dalam perut saper yg susah...
    lenkali klau jumpa lagi jgn kasi muka sound jer directly hehehee

    Teja...
    ko mmg kena penyakit tungau lah hahahahaa ko tidur biar air liur basi tu kena pc dan meletup pac kang hahaaaa

    Arryani...
    maokcik mmg kuat merepek walau pagi2.. naper ek...

    sekrang tetap kuat walau pun tak makan lebah sbb selalu minum madu lebah ajer heheheee

    BalasPadam
  7. Salam Naqeeb.
    Ingatkan betul-betul Pasar Malam rupa-rupanya Pasar akan malam, hehehe.
    Saja buat kacau.

    BalasPadam
  8. Jadinya.....


    Macam mana power kau sekarang ni?


    Ada tambah?




    Hek..hek...hek..



    Psst: Kalau nak jumpa ckLah kena beritau PA ckLah 3 bulan lebih awal.....ahakssss...

    BalasPadam
  9. wassalam pak Ngah...
    pasar tu mmg pasar malam tapi kami jer yang tak sabar nak tunggu malam menjelma hehehee

    CkLah...
    erkk power tetap bertambah dari sehari ke sehari huhuhuhu

    nasib baik tak tumbuh kepak ajer!

    erkk tak perlah cam tu nanti saya akan email pada PA CkLah 3 bulan lebih awai hehhee

    pst: PA tu lelaki ke perempuan... kalau anak dara dan lawa pulak... tiap2 harilah saya telefon hehehehee

    BalasPadam
  10. hik2....
    ley pulak kn jmpe lebah kt nsik...
    x pnh ase lg ni...
    huhuhuhu...
    tp msti lg power kalo telan jer lebah 2....
    wakakaka...

    BalasPadam
  11. PA bermaksud 'Pak mentua Aku'....he...he...

    BalasPadam
  12. PUSPA...
    errr lenkali kena cuba sendiri baru tau macamnan power dia hehee

    errr telan lebah... tak sayangkan pakciklah tu hehehee



    CkLah...
    errrrrrrrrk... haaaaaaaaaa pak mentua huhuhu... sori pak, salah nombor.... apapun kirim salam kat anak ya pak heheeeee

    fuuuhh selamat huhuhu

    BalasPadam
  13. NL,

    kalu setakat makan kuah lebah tu aje..tak aci..x mujarab!! ni ha tgk Sally nih..minggu lepas kena sengat lebah..ermmmm..mmg bertambah power wooo!!! hikksss..

    BalasPadam
  14. aku nk teruskan misi tungau aku... sambung tido... mlm ni mlm jumaat, mlm mengasah ilmu... hehe.

    gudnite NL... tido jgn mimpi aku taw, i tk rela.... ngeeeeeeeee!

    BalasPadam
  15. orang carik penyakit memang gitu... pepagi nak buat tensen... hihihihih :P :P

    Err... gamaknye laa kot memang tadek idea... hihihihiih

    BalasPadam
  16. Tsally...
    kalau power baguslah... tapi kalau tak power jangan salahkan org lain ngeh3x...





    Teja...
    aku tak akan mimpikan nko dan aku tak pernah mimpikan nko juga... tapi kalau ada nko masuk dalam mimpi aku bermakna itulah mimpi paling ngeri pernah aku alami muahahahahaaaa




    SS...
    hmmmm klo sendiri dah igt camtu ada baik juga tu... jgn layan sangat org yg bebel tu... dia sajer nak tunjuk kuasa ajer!

    pandai2 ler ko buat senaman camner nak pulihkan semangat dan idea nko itu heheheee

    BalasPadam
  17. moral of the story, klu makan kari IKAN kompem lebah tak jatu dlm pinggan...

    hahahaha... MARI BOIKOT AYAM!!!

    BalasPadam
  18. hehe... lawak la nko, mimpi ngeri kunun. tp aku mmg suka terjah org dlm mimpi... mlm ni aku dtg taw! awas kau....

    BalasPadam
  19. semalam memang aku tak layan pun... buat dengar tak dengar je... Bior je dia cakap sensorang... hihihihihih

    BalasPadam
  20. KTS...
    kalau aku makan kari ikan ntah2 bapak lebah pun jatuh hehehehee



    Teja...
    malam ni kemungkinan aku tak tidur jadi tadeklah mimpinyar hahahahaaa



    SS...
    nko memang kejam biar dia bebel sorang2 hehehee

    Anis...
    manis tu senyumanmu huhuhhuuuuu

    BalasPadam
  21. Dah rasa power ke belum... kalau belum kena makan ibu lebah tu.

    BalasPadam
  22. citer sama lagi...
    sibuk yer...
    ke kurang ide???

    BalasPadam
  23. Sayang Hasni

    nak tolong jawab kan bg pihak NL nih..

    Dia tido lena smlm sbb dah tertelan bisa lebah..

    Tu la...eksen sgt..

    Cakap kuat!!

    Upanya tido...

    ngeh3X

    p/s apapun...aku tau bodben cap ayam ko sama buat prangai ngan bodben haku...

    BalasPadam
  24. Tok...
    hehehee tadek power apa2 lah macam biasa ajer. tapi lepas makan nasi tu rasa bimbang jugak takut jadi apap2 heheee

    BalasPadam
  25. Yus...
    pagi tadi line hancuss sbb tu tak update blog hehe lagi pun hari nih hari jumaat heheee


    Arryani...
    takkan berjangkit kot... mesti selsema burung nih heheeee

    BalasPadam